Seminte Rosii Bulgaresti - Rila | Kalina | Riana (Reyana F1) | Naslada | Vanesa | Opal | Prekos | Balkan


Comanda la tel: 0768 087 679 

Hibrizii de rosii ROZALINA ROSSA, REYANA (RIANA)ELINA si ODYSSEY sunt dezvoltati de Institutul de genetică pe lângă BAN Bulgaria.


Cea mai noua gama de seminte de rosii profesionale de la Florian Bulgaria:

Recomandare: Semintele se pot achizitiona de la distribuitor oficial, il puteti gasi la urmatorul website: www.seminte-rosii.eu - acest magazin online de rosii ofera intreaga gama de semnte profesionale de rosii bulgaresti de la Geosem Select, Biosem, Opal si alti producatori de renume din Bulgaria.
Rosii bulgaresti timpurii / extratimpurii Riya F1 seminte tomate bulgaresti - Soi hibrid, timpuriu foarte potrivit pentru a fi cultivat in sere si solarii. Foarte rezistent la virusul mozaicului, verticilium si virusul tutunului. Fructele au o greutate de aproximativ 200-250 grame, foarte rotunde, lucioase si gustoase. Dezvolta 4-6 ciorchini pe vrej. Se pot obtine 9-10 tone la hectar. Pachete de 1, 5 si 10 grame
Hibrid semitimpuriu.


http://www.seminte-rosii.eu/seminte-de-tomate/bulgaresti-riya-f1-seminte-de-rosii-semitimpurii-tomate-hibrid-bulgaresc
Prekos F1 sau Precos F1 este un hibrid foarte timpuriu, semideterminat, recomandat pentru productia de primavară în spaţii protejate (sere, solarii) si pentru cultura a doua. Planta prezintă  rezistenta la virusul mozaicul tomatelor, verticilium si fusarioza. Fructe: 160-200 g, netede, tari, foarte dulci, cărnoase, fără capac verde, leagă foarte bine şi la temperature ridicate. Rezistente la transport. Cultivare: 80/35 cm, cu 4-5 chiorchini.  Producţie: 8-10 t/dca pentru 25-30 zile.


http://www.seminte-rosii.eu/seminte-de-tomate/prekos-f1-seminte-de-rosii-extratimpurii-bulgaresti-tomate-hibrid-bulgaresc

Hibrid timpuriu Parris F1, cu internodii scurte pentru productie in spaţii protejate si în aer liber. Se înfundă singur dupa 5-6 ciorchini. Rezistent la virusul mozaicul tomatelor, verticilium si rasele 1 si 2 fusarium. Fructe: 180-200 gr, cu capac verde care dispare după coacere, ferme si intens colorate in rosu, foarte cărnoase şi tari. Planta este viguroasa si productivă. Distanta de cultivare: 80/35 cm. Producţie: 8-9 t/dca


http://www.seminte-rosii.eu/seminte-de-tomate/bulgaresti-paris-f1-seminte-de-rosii-extratimpurii-tomate-hibrid-bulgarescHibrid semideterminant, foarte timpuriu care se înfundă singur la 5-6 ciorchini recomandat în solarii şi in câmp. Rezistent la mozaicul tutunului. Fructe: 140-160 g, rotunde, foarte tari, gust foarte dulce.
Cultivare: 80/35 cm, cu 4-5 ciorchini. Normă de recoltare: 15-20 g/ dca, răsad. Producţie: 8-10 t/dca pentru 30-40 zile.


Tomatele Momini Salzi (Lacrimile Fecioarei) sunt un soi nedeterminat, direct, mediu timpuriu spre tarziu, cu fructe foarte mari. Planta este puternica, dezvoltata, cu crestere nedeterminata a varfului. Fructele sunt in forma de inima alungite, cu nervuri putin vizibile in apropierea coditei, tomate, foarte mari, cu o greutaste medie de 350-500 grame, ajungand si la 1 kilogram., cu tarie medie, netede si carnoase, avand calitati gustative unice, foarte distincte comparativ cu celelalte tomate. Potrivit pentru productie medie timpurie in solarii precum si in camp deschis, pentru consum in stare proaspata.


Stara Mechta F1 este un hibrid nou de tomate potrivit pentru productie semitimpurie in sere din polietilena si in camp deschis. Plantele sunt nedeterminate, cu un sistem de radacini foarte bine dezvoltat si o tulpina puternica, groasa si cu multe frunze, care sunt medii ca lungime sau lungi, de culoare verde mediu, ceea ce mareste rezistenta soiului la temperaturi ridicate si scazute.

http://www.seminte-rosii.eu/seminte-de-tomate/rosii-stara-mechta-seminte-de-tomate-bulgaresti-semitimpurii-nedeterminate-florian-bulgaria-pret
Un hibrid foarte timpuriu, semideterminat, care se înfunda singur dupa. 5-6 ciorchini, pentru productie în spaţii protejate (sere, solarii), si in aer liber. Rezistent la virusul mozaicul tomatelor, si verticilium.
Fructe: rotunde, netede, foarte tari. Distanţa de cultivare: 120-140/30 cm,  palisat. 
Producţie: 8-10 t/dca pentru 30-40 zile


Soi nou de tomate bulgaresti Rozov Dar foarte productiv cu gust tipic autentic al tomatelor bulgaresti. Nedeterminat, mediu timpuriu spre tarziu tip inima de bivol gigant. Plantele sunt mediu, spre puternic dezvoltate cu tulpina groasa. La maturitate fructele sunt de culoare roz, in forma de inima cu striatii in partea superioara spre codita, mari spre foarte mari cu greutatea de 400-800 grame ajungand la 1 kg. Tarie medie a fructelor, cu foarte putine seminte si calitati gustative deosebite.

http://www.seminte-rosii.eu/seminte-de-tomate/rozov-dar-seminte-rosii-soi-nedeterminat-semitimpuriu-in-forma-de-inima-tomate-gigant-bulgaresti-florian-pret-bulgaria Hibrizi potriviti pentru a două culturăHibrid semitimpuriu cu creştere nedeterminată recomandat pentru producţia timpurie şi târzie în solarii şi în câmp. Rezistent la virusul mozaicul tomatelor, verticilium, fusarioza. Fructe: 120-130 g, rotunde, netede, foarte tari. Rezistente la păstrare 30-40 zile. Cultivare: pe arac 80/35 cm, cu  5-6 ciorchini. Normă de recoltare: 15-20 g/dca  răsad. Producţie:  8-10 t/dca pentru 60 zile.

Seminte tomate bulgaresti soi nou Inima Roz (Rozovo Sartse) - Plantele sunt nedeterminante cu crestere inalta. Tulpina este de grosime medie, cu internoduri de la semilungi la mai lungi. Frunzele sunt deschise la culoare, dublu penate, semiinclinate, cu frunzulite mai marunte, usor rasucite spre varf. Inflorescentele sunt simple, dispuse peste trei frunze, formand 2-4 fructe. Fructele necoapte au un guler verde, care aproape ca dispare la maturitatea lor botanica. Fructele coapte sunt de culoare roz intens, in forma de inima, foarte mari, avand o masa medie de 350-600 gr, multicamerale, carnoase, nu contin celuloza si nu crapa, cu pielita si textura fina, de duritate si conservabilitate (pastrare) optima. Continutul de substanta uscata determinat refractometric este de 5,2%. Continutul inalt de zaharuri totale si acizi organici titrabili determina gustul dulce acrisor placut. Pentru bunele calitati gustative contribuie si aroma tipica de tomate, pielita si textura fina. 
Noul Soi de romate Inima Roz (Rozovo Sartse in limba bulgara) еste rezistent la ofilire verticiliana.

http://www.seminte-rosii.eu/seminte-de-tomate/rozovo-sartse-inima-roz-seminte-de-rosii-soi-nedeterminat-semitimpuriu-tomate-rozovo-sartse-inima-roz-pentru-sere-solarii-si-camp-florian-bulgaria-pret-seminte-bulgaresti


Hibrid semitimpuriu de rosii bulgarestiRila F1 este un hibrid semitimpuriu, nedeterminat, pentru producţie in spaţii protejate (sere, solarii), şi în câmp. Planta prezinta rezistenţă la virusul mozaicul tomatelor, verticilium, fusarioza şi nematozi. Fructe: 180-200 g, rotunde, netede, tari, fără capac verde. Cultivare: pe arac 80/35 cm, cu  6-8 ciorchini, palisat . Normă de recoltare: 15-20 g/dca  răsad . Producţie:  10-12 t/dca pentru 60-80 zile.
http://www.seminte-rosii.eu/seminte-de-tomate/bulgaresti-rila-f1-seminte-de-rosii-semitimpurii-tomate-hibrid-bulgaresc

Hibrid timpuriu, nedeterminat, pentru productie in spaţii protejate (sere, solarii), cât şi în aer liber. Planta prezinta rezistentă la virusul mozaicul  tomatelor, verticilium, fusarioza si nematozi. Perioada de vegetaţie:  100 – 120 zile. Fructe: 150-200 g, rotunde, netede, tari, fără capac verde, foarte gustoase, rezistente la pastrare si transport  1-2 săptămâni. Cultivare: 80/35 cm, palisat, sau pe un arac 4-5 ciorchini Producţie: 10-12 t/dca.


http://www.seminte-rosii.eu/seminte-de-tomate/bulgaresti-kalina-f1-seminte-de-rosii-semitimpurii-tomate-hibrid-bulgarescNaslada este un hibrid nedeterminat. Fructele sunt foarte mari, ajungand la aproximativ 280-300 grame. Este foarte tolerant la alternaria, septorioza si antracnoza. Este potrivit a se consuma in stare proaspata, cat si pentru a fi conservat pentru perioada de iarna. Adancime 1-1,5 cm. Insamantat incepand cu 15 martie. Greutate ambalaj: 0,5 g, 1 g, 5 g. Plantare martie-aprilie. Recoltare iunie-iulie. Vegetatie 100-115 zile. 

http://www.seminte1.eu/cumpara/rosii-naslada-f1-5-g-178
Final F1 este un hibrid bulgaresc nou de rosii ce imbina favorabil ansamblul de caracteristici biologice si economice pretioase – coacere foarte timpurie si productivitate ridicata, coacere uniforma, marime, duritate si transportabilitate corespunzatoare ale fructelor care se caracterizeaza prin calitati gustative placute, fara celuloza.

http://www.seminte1.eu/cumpara/rosii-final-f1-500-sem-seminte-de-rosii-semideterminate-florian-797
Hibrid semitimpuriu cu creştere nedeterminată recomandat pentru producţia  în spaţii protejate şi în câmp. Rezistent la virusul mozaicul tomatelor, verticilium, fusarioza şi nematozi.  Fructe: 180-200 g, rotunde, netede, tari. Cultivare: pe arac 80/35 cm, cu  6-8 ciorchini. Normă de recoltare: 15-20 g/dca  răsad . Producţie:  10-12 t/dca Un hibrid cu maturizare mediu timpurie, cu tulpină înaltă, pentru cultivare timpurie și târzie în sere de polietilenă sau în aer liber. Rezistent la Mozaic de tutun, Vertisillium și Fusarium. 
Fructe: 180-200 g, rotunde, tari, cu gust și calitate foarte bune. 
Cultivare: pe stâlpi – 80/35 cm, pentru o singură plantă la 5-6 buchete de flori. 
Recoltă: 8-10 t/o mie de metri pătrați
Normă de semănat: 15 – 20 g/o mie de metri pătrați (prin răsad)

Un hibrid nedeterminat, cu maturizare mediu timpurie, destinat cultivării în sere și cultivării târzie pe câmp. Rezistent la Mozaic de tutun, Verticillium și Fusarium. 
Fructe: 160-180 g, foarte tari și cu formă sferică lățită, netede, de culoare roșie intensă, rezistente la transportare și depozitare pe durată de 6-7 săptămâni. Se culege întreaga ciorchină. 
Cultivare: pe stâlpi – 90/40 cm, pentru o singură plantă, с 6-8 ciorchine. 
Recoltă:  10-12 t/o mie de metri pătrați pentru 60-70 zile.Rio Grande Soi semitimpuriu determinat


Soi semitimpuriu cu crestere determinata

Tomatele Rio Grande au o crestere determinata cu un echilibru bun intre crestere si fructificare.
Fructele sunt piriforme, uniform colorate, ferme si o greutate cuprinsa intre 100 – 110 g.

http://www.seminte-rosii.eu/seminte-de-tomate/rio-grande-seminte-de-rosii-soi-semitimpuriu-tomate-determinate


Rosii Negre Soi nedeterminat de format mediu timpuriu ce se caracterizeaza printr-o planta compacta incarcata cu fructe de marime medie in jur de 140-160 grame de culoare mahagon inchis si o combinatie delicioasa de gust dulce si acru. Perioada de vegetatie este de 70-75 zile. Termen de semanat: pentru productia timpurie 20 ianuarie-25 februarie, pentru productia semitimpurie 01-30 martie, pentru productia tarzie 25 aprilie-10 mai.Adancime de semanat 1-3 cm. Cantitate de seminte per plic:0.5 grame(125-175 buc).

http://www.seminte-rosii.eu/seminte-tomate/negre-seminte-tomate-negre-hibrid-rosii-soiuri-rosii-seminte-preturi

Este un hibrid extrem de convenabil pentru orice producator, amator sau profesionist. Fiind un soi foarte timpuriu cu crestere de tip nedeterminat, ai posibilitatea sa recoltezi fructele mature intr-un timp foarte scurt. Insamantarea o realizezi cu usurinta, direct in sol sau prin rasad. Este recomandata dezvoltarea acestui soi in spatii protejate. Planta este viguroasa, fructele sunt rotunde, nu prezinta capac verde si cantaresc in jur de 160-180 g. Cumpara de pe site-ul nostru seminte profesionale de rosii Vanesa F1 in plicuri de 1, 5 si 10 g.


https://www.seminte-rosii.eu/seminte-de-tomate/rosii-final-f1-seminte-tomate-bulgaresti-semideterminate-florian-bulgaria-pret

Final F1 este un hibrid bulgaresc nou de rosii ce imbina favorabil ansamblul de caracteristici biologice si economice pretioase – coacere foarte timpurie si productivitate ridicata, coacere uniforma, marime, duritate si transportabilitate corespunzatoare ale fructelor care se caracterizeaza prin calitati gustative placute, fara celuloza.

Rosiile Final F1 se caracterizeaza printr-o timpurietate foarte buna (similar cu hibridul Prekos F1, chiar mai timpurii decat acesta). Final F1 aduce in plus, fata de Prekos F1, rosii mult mai uniforme privind marimea, legarea mai concentrata si mai multe fructe pe inflorescenta.


Hibrid semitimpuriu de rosii bulgarestiHibrid semitimpuriu Riana (Reyana F1), nedeterminat, pentru producţie in spaţii protejate (sere, solarii), şi în câmp. Planta prezinta rezistenţă la virusul mozaicul tomatelor, verticilium şi fusarioza. Fructe: 170-190 g, rotunde, netede, tari, cărnoase, fără capac verde. Cultivare: pe arac 80/35 cm, cu  6-8 ciorchini, palisat . Normă de recoltare: 15-20 g/dca  răsad . Producţie:  10-12 t/dca pentru 60-80 zile.http://www.seminte-rosii.eu/seminte-de-tomate/bulgaresti-reyana-f1-seminte-de-rosii-riana-semitimpurii-tomate-hibrid-bulgaresc
Rozalina Rossa F1 - Hibrid cu creştere înaltă, semitimpuriu, recomandat pentru producţia timpurie în câmp  şi solarii. Rezistentă la virusul mozaicul tomatelor, verticilium, şi fusarioza.  Fructe: 150-170 g, de culoare roz intens, fără capac verde, tari, şi nu crapă. Rezistente la depozitare mai mult de 10 zile. Cultivare: pe arac 80/35 cm, cu  6-8 ciorchini. Normă de recoltare: 15-20 g/dca  răsad. Producţie:  8-10 t/dca 


http://www.seminte-rosii.eu/seminte-de-tomate/bulgaresti-rozalina-rossa-f1-seminte-de-rosii-semitimpurii-tomate-hibrid-bulgarescUn hibrid nou de la Geosem – cu crestere inalta, semitimpuriu, hibrid cu randament ridicat, potrivit pentru cultivarea în sere și producția pe camp. Rezistente la Mozaic de tutun, verticilium și Fusarium.
Fructe: 180-200 g, de culoare portocaliu intens, cu o mare consistență, gust și conținut ridicat de beta-caroten (provitamina A), depozitare durabila.
Randament: 8-9 tone / ha
Ambalaj 1 gr – 300 de seminte

http://www.seminte-rosii.eu/seminte-de-tomate/bendida-seminte-de-rosii-semitimpurii-culoare-portocaliu-intens-geosem-hibrid-tomate-portocalii-nou-bulgaria
Hibrid timpuriu, semideterminat, care se înfunda singur dupa 5-6 ciorchini, recomandat pentru cultura in spaţii protejate (sere, solarii) cât şi pentru productia timpurie in aer liber. Rezistent la virusul mozaicul tomatelor, verticilium si fusarioza. Foarte rezistent la temperaturi scâzute. Fructe: 130-160 gr, tari, rusu aprins, rezistente la păstrare. Dupa coacere capacul  verde dispare in totalitate. Cultivare: palisat 80/35 pe un arac cu 5-6 ciorchini. Producţie: 10-12 t/dca

Hibrid  timpuriu cu crestere semideterminata de mărime medie (mare) recomandat pentru cultura de camp. Rezistent la virusul mozaicul tomatelor, verticilium si fusariosa la  rădacină. Fructe: 120-130 gr, rosu aprins, foarte gustoase rezistente la pastrare si transport,  2-3 săptămâni dupa cules. Cultivare: palisat 80/35 cm, pe un arac 6-8 ciorchini. Producţie:  9-10 t/dca
Soi nedeterminat (inalt) direct de rosii cu coacere medie timpurie si tarzie, cu fructe foarte mari (gigantice) de culoare roz si cu un gust excelent tipic pentru soiurile bulgaresti. Este potrivit si pentru cultivare ca productie medie timpurie, insa fara pensare (taierea varfurilor). Rosiile sunt compacte, carnoase, netede, cu duritate medie, nu crapa, au culoare rosu intens si greutate de 350-500 grame. Rezistent la mozaicul tututunului, ofilirea verticiliana si fuzariana. Potrivit pentru consum in stare proaspata.

http://www.seminte1.eu/cumpara/rosii-vis-roz-rozov-blyan-0-5-gr-seminte-de-rosii-soi-nedeterminat-795 Hibrizi potriviti pentru a două culturăUn hibrid nedeterminat, cu maturizare mediu timpurie, potrivit pentru cultivare în toamna, în sere și în aer liber ca a două cultură. Rezistent la Mozaic de tutun, Vertisillium și Fusarium. 
Fructe: 150-160 g, foarte tari și netede, cu durată îndelungată de păstrare: 30-40 zile. Fructele se strâng când nu s-au copt în întregime. Se păstrează la temperatura de 1-4°С. 
Cultivare: pe stâlpi – 80/35 cm, pentru o singură plantă, cu 6-8 ciorchine. 
Recoltă: 10-12 t/o mie de metri pătrați pentru 60 zile.

Rosii Opal - hibrid nedeterminat (inalt), foarte productiv, mediu-timpuriu, gust excelent. Potrivit pentru productie timpurie si semitimpurie in sere si aer liber. Fructele sunt netede, rotunde, fara inel verde in jurul coditei, sunt tari, nu crapa, au culoare rosu intens si greutatea de 160-180 grame, transportabile si rezistente la depozitare. Rezistent la mozaicul tutunului, ofilirea verticiliana si fuzariana, cu o toleranta ridicata la alternarioaza si temperaturi ridicate. Potrivit pentru consum in stare proaspata. Adancime 1-1,5 cm. Insamantat incepand cu 15 ianuarie. Norma de insamantat 20-25 grame/hectar. Tipuri de productie din seminte, Din rasad Generalitati. Continut 250-300 seminte/gram. Greutate 5 grame. Plantare ianuarie-februarie. Recoltare mai-iunie. Vegetatie 105-115 zile.

http://www.seminte-rosii.eu/
Specificatii tehnice Adancime 1-3 cm Insamantat incepand cu luna ianuarie Norma de insamantat 40 grame/hectar Tipuri de productie din seminte, din rasad Generalitati Continut 250-300 seminte/gram Greutate 0,5 grame Plantare ianuarie-mai Recoltare mai-octombrie Vegetatie 80 zile

http://www.seminte-rosii.eu/seminte-de-tomate/inima-de-bou-seminte-rosii-bulgaresti-florian-pret-furnizor-tomate-inima-de-bou
Bulgarski Trapezen este un soi hibrid nou de tomate potrivit pentru productie timpurie si semitimpurie in sere din polietilena si in camp deschis. Plantele sunt nedeterminate, cu un sistem de radacini puternic, cu o tulpina groasa si cu multe frunze, cu o culoare a frunzelor verde intens pana la verde inchis ceea ce mareste rezistenta acestora la temperaturi ridicate si scazute.

Infloririle sunt simple pana la medii, fructele mari si foarte mari, cu o greutate de 250-300 grame, egale ca nivel in cadrul florilor si cu pastrarea dimensiunii acestora pentru infloririle superioare, sunt rotunde-drepte sau rotunde, netede sau cu mici nervuri in jurul cozii, foarte tari, nu crapa, au culoare rosu uniform, intens, un gust foarte placut, iar partea carnoasa nu contine celuloza.

Soiul este potrivit pentru cultivare cu succes atat de gradinarii profesionisti, cat si de cei amatori. Productia este destinata pentru consum in stare proaspata prin comercializare pe piata interna sau pentru export. Cultivare – pe un rand, cu o tulpina pe constructie de sprijin, la 6 infloriri.

Recolta – 10-12 tone – 1000 metri. Soiul este rezistent la mozaicul tutunului, ofilirea verticiliana si fuzariana, si este foarte tolerant la patarea neagra, septorioza si antracnoza.