Seminte legume Superior - Seminte de rosii Superior Serbia

Seminte de legume de la Superior Serbia - Seminte tomate, ardei, piper, castraveti, varza, morcovi, porumb srabesti Superior 

Fenomen Seminte Rosii Superior Serbia

FENOMEN este hibrid de tomate de creştere înaltă, de productivitate înaltă, rezistent la diferite boli. Fructele sunt foarte tari, cărnoase, netede, colorate şi gustoase.

Super Beef F1 Seminte Rosii Superior Serbia

SUPERIOR BEEF F1 acesta este un reprezentant tipic de hibrid de tomate cu fructe foarte mari, cărnoase, şi gustoase, fără zonă verde în jurul codiţei.

IMIMA DE MIERE Seminte Rosii Superior Serbia

IMIMA DE MIERE este un hibrid de tomate cu fructe mari în formă de inimă, de o tărime medie, fructele sunt foarte gustoase şi dulci.

Ideal Seminte Rosii Superior Serbia

IDEAL VFTm F1 este un hibrid indeterminat şi viguros de tomate, cu maturitate târzie. Este rezistent la boli. Fructele sunt mari, având o greutate de aproximativ 200g, sunt cărnoase, tari şi rezistente.

Profit Seminte Rosii Superior Serbia

PROFIT F1 VFTm  este cel mai timpuriu hibrid din familia hibridelor Superior, este similar lui Balki, însă este mai tare şi de o productivitate mai înaltă


Express Seminte Rosii Superior Serbia


EXPERESS F1 este un hibrid foarte timpuriu a cărui fruct are aproximativ 140g, este foarte tare, fără pată verde şi foarte gustos.


ĐINKA F1 (GINCA F1) Seminte Rosii Superior Serbia

ĐINKA F1 (GINCA F1) este primul hibrid autohton de tomate a cărui fructe coapte sunt de culoare roz. Planta este viguroasă şi înaltă, cu o productivitate foarte bună şi stabilă în diferite condiţii de cultivare – în spaţii închise (sere) sau în câmp deschis.


Roker Seminte Rosii Superior Serbia


ROCKER  este un soi de tomate convenabil pentru cultivarea în câmp liber, de creştere determinată, frunze mari, planta formează un tufiş mare plin de fructe mari, cărnoase şi gustoase.


King Seminte Rosii Superior Serbia

KING VFCTm F1 este un hibrid indeterminat şi de productivitate înaltă, de maturitate semi- timpurie, este destinat cultivării în sere şi în câmp deschis. Fructele sunt puţin alungite, foarte tari, cărnoase şi rezistente, a căror masă este de aproximativ 170g.


Cherry Seminte Rosii Superior Serbia

CHERRY este un hibrid indeterminat de tomate cu fructe mici a căror masă este de la 10 până la 20g.


Uragan Seminte Rosii Superior Serbia

URAGAN este un  hibrid indeterminat şi viguros de tomate, cu maturitate semi- timpurie pentru cultivarea în sere şi în câmp deschis.


Lider F1 Seminte Rosii Superior Serbia

LIDER F1 je hibridni jabučar visokog rasta, čvrstih, mesnatih i vrlo ukusnih, mirišljavih, plodova. Veoma je rodan. Na prvom grozdu ima i po devet plodova, prosečne mase oko 200 g.  
Detalii Produs...


ROCA ROŞIE Seminte Rosii Superior Serbia

ROCA ROŞIE este un hibrid de tomate semi-înalt, timpuriu şi moderat viguros cu fructe tari şi gustoase a căror masă este de aproximativ 170g.


Inima de Bou Seminte Rosii Superior Serbia

INIMA DE BOU este una dintre cele mai mari soiuri de tomate. Acest soi de tomate este adorat de amatorii care veau să obţină fructe a căror greutate este de la 700 până la 800g, uneori ajungând şi până la 1 kg

Lova Seminte Rosii Superior Serbia

LOVA VF este una dintre cele mai bune soiuri de tomate stufoase. Se cultivă direct în câmp liber, începând le la jumătatea lunii aprilie până la jumătatea lunii mai, sau din răsad semănat în martie şi răsădit în mai. Fructele sunt mari, masa fructelor este de 180-250g, foarte tari şi cărnoase, culoare aprinsă


Fantom F1 Seminte Rosii Superior Serbia

FANTOM este un hibrid indeterminat şi viguros de tomate, rezistent la numeroase boli. Fructele sunt netede, tari, de culoare frumoasă şi sunt convenabile pentru transportare şi păstrare îndelungată.

  

Kazanova Seminte Rosii Superior Serbia

KAZANOVA este un hibrid înalt şi viguros de tomate, cu fructe mari, cărnoase şi tari. Masa medie a unui fruct este de 230g

  

Marathon Seminte Rosii Superior Serbia

MARATHON  este un hibrid indeterminat şi viguros de tomate cu fructe mari, cărnoase şi foarte gustoase, de tip beef, a căror masă este de aproximativ 250g