Certificat constatator

Oferim Servicii de Eliberare Certificat constatator pentru persoane juridice din Bulgaria (firme bulgaresti).


Eliberare Certificat constatator de la Registrul Comertului din Bulgaria.


I. Certificat constatator - firme bulgaresti

Daca doriti sa va informati despre starea unei societati din Bulgaria sau aveti nevoie de Certificatul constatator al unei firme din Bulgaria, va punem la dispozitie serviciile noastre de Eliberare Certificat constatator de la Registrul Comertului din Bulgaria.


Obtinerea Certificatului constatator din Bulgaria se face prin doua modalitati:


1. Online de pe platforma informatica a Registrului Comertului din Bulgaria, in acest caz certificatul va fi in format electronic si nu va avea stampila aplicata pe acesta.


2. Direct de la Oficiul Registrului comertului din Bulgaria, in acest caz certificatul va avea toate datele necesare de identificare - stampila si semnatura, data de eliberare, numar de iesire, etc.

Pentru preturi si mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0724.238.684 sau 

pe e-mail office.romanian@gmail.com


II. Traduceri autorizate si legalizare la notar
De asemenea, oferim si servicii de traducere autorizata din limba bulgara in limba romana si legalizare la notar a Certificatului Constatator, traducerile fiind efectuate de catre traducatori autorizati de la Ministerul Justitiei al Romaniei pentru limba bulgara.

Certificatul constatator se poate livra pe cale electronica sau prin firma de curierat.

III. Situatii financiare - firme bulgaresti
Serviciile noastre includ si obtinerea de situatii financiare (bilanturi financiare) pe ultimii 3 ani pentru firme din Bulgaria, care pot fi traduse si legalizate la notar in Romania (daca este necesar).

IV. Alte servicii 
Daca aveti nevoie de obtinerea altor documente oficiale privind unor persoane juridice sau fizice din Bulgaria, va rugam sa ne contacti.  

Telefon: 0724.238.684 

E-mail: office.romanian@gmail.com


Mai jos puteti vizualiza un exemplu de Certificat constatator al unei firme bulgaresti, emis de catre Registrul Comertului din Bulgaria: